Q&A session för ansökare Projektinitiering i Östersjöregionen

I samband med utlysningen om finansiering för Projektinitiering i Östersjöregionen arrangerar Svenska institutet en digital Q&A session för dig som avser att söka medel som svensk huvudsökande. Välkommen att delta!
Händer som skriver på dators tangentbord

Q&A sessionen riktar sig till dig som håller på att utveckla en ansökan under pågående utlysning (som svensk huvudsökande) stöd för Projektinitiering i Östersjöregionen. Det finns inte något program utan det är en öppen session som ger dig som svensk huvudsökande möjlighet att ställa frågor till Svenska institutets handläggare för stödformen Projektinitiering i Östersjöregionen.

Vi kommer finnas på plats i Zoom under 1,5 timmar om du har en fråga gällande din ansökan. Du kan logga på när som helst under denna tid.

Datum: 2 februari 2022
Plats: Online på Zoom. En möteslänk skickas ut till anmälda deltagare.
Tid: 09.30-11.00

Anmäl dig via denna länk senast den 1 februari 2022.

Länk till sessionen skickas med bekräftad anmälan.

Om utlysningen
Svenska institutet arbetar för att stärka Sveriges relationer och utveckla samarbeten med länderna runt Östersjön och i vårt närområde. Du som representerar en svensk organisation kan söka stöd från Svenska institutet för att samarbeta med organisationer i länderna runt Östersjön inklusive Ryssland samt länderna i EU:s Östliga partnerskap. Utlysningen för Projektinitiering i Östersjöregionen stänger 15 februari 2022 kl. 15.00 (CET). Instruktionen för stödformen och allt ansökningsmaterial finns att hitta på vår hemsida.