SVENSK DESIGNTERAPI – EN SESSION FÖR DESIGNÄLSKARE MED KLIMATÅNGEST

Vad händer när skaparglädje krockar med klimatångest, eller när en känsla av undergång drabbar oss trots att vi älskar det vi gör och vill fortsätta göra det? Välkommen till en session som kommer att reda ut de förbehållslösa känslorna bakom design i vår tid.

Vi älskar design och är övertygade om att bra design kan förändra världen till det bättre. Men samtidigt fortsätter klimatförändringarna att hota vår planet, vi producerar och konsumerar alldeles för mycket. Fönstret mot en levande framtid kommer att stängas om vi inte agerar nu. Hur hanterar och agerar vi på alla dessa blandade känslor?

Välkommen att lyssna på en intim session av Svensk Designterapi. En intresseväckande panel av designers öppnar upp sina hjärtan för en klimatpsykolog, och ställer de frågor som sällan diskuteras öppet.

Se samtalet och få mer information på webbplatsen för Southern Sweden Design Days

Deltagare: Talare meddelas snart.
Samtalet hålls på engelska.

Arrangeras av: Swedish Design Movement genom Svenska institutet, Malmö Stad och Svensk Form.

25–28 maj fylls Malmö med 160+ utställningar, seminarier och workshops på 60+ platser i staden. Lokstallarna är årets huvudarena med 6 000 kvm utställningar, popup-butik, food court och livestudio. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center.