Pioneer the Possible – främjar svensk export och attraherar investeringar och utländsk spetskompetens

Kommunikationskonceptet Pioneer the possible erbjuder ett kommunikativt ramverk, guidning och verktyg för internationellt handelsfrämjande.

Kommunikationskonceptet ska hjälpa till att öppna dörrar, inleda nya partnerskap och behålla viktiga relationer. Låt dig inspireras – och inspirera andra!

Svenska utlandsmyndigheter kan ansöka om ekonomiskt bidrag från SI. Andra aktörer som arbetar med handelsfrämjande till internationell målgrupp är också välkomna att använda material och verktyg.

Pioneer the possible ska knyta kontakt och fördjupa relationerna med alla som delar vår önskan att påskynda den gröna omställningen genom samarbete.

Varför Sverige?

Ett nära samarbete med svenska organisationer är en genväg till hållbarhet och välstånd – för både privatpersoner, företag och länder. Tillsammans kan vi bana nya vägar framåt.

Varför satsa på Sverige?

Sverige var första land att i Riksdagen besluta om ett klimatramverk. Det banade väg för företag och organisationer att ta ledningen i omställningen till att bli klimatneutrala. Det finns många initiativ som visar på Sveriges färdriktning. De finns i privat liksom offentlig sektor, inom flera områden och branscher och drivs av engagerade och öppna partnerskap. Flera bidrar redan till minskade utsläpp, andra har stor potential att göra det.

Om du vill komma i kontakt med Sverige för handelsfrämjande aktiviteter, kontakta lokal ambassad eller konsulat, lokala Business Sweden-kontoret eller besök Sweden Tech Ecosystem – en plattform med information om startups och scaleups.

För mer information om Pioneer the possible, vänligen besök Sharing Sweden.

Materialet går att ta del av via Sharing Sweden och kommer att utvecklas kontinuerligt.