Q&A session för ansökare inom SI Baltic Sea Neighbourhood Programme

I samband med utlysningen om finansiering inom SI Baltic Sea Neighbourhood Programme arrangerar Svenska institutet en online Q&A session för dig som avser att söka medel som svensk huvudsökande. Välkommen att delta!
Woman working in front of computer

Q&A sessionen riktar sig till dig som håller på att utveckla en ansökan under pågående utlysning (som svensk huvudsökande) inom SI Baltic Sea Neighbourhood Programme. Det finns inte något program utan det är en öppen session som ger dig som svensk huvudsökande möjlighet att ställa frågor till Svenska institutets handläggare för SI Baltic Sea Neighbourhood Programme.

Vi kommer finnas på plats i Zoom under 1,5 timmar om du har en fråga gällande din ansökan. Du kan logga på när som helst under denna tid.

Datum: 23 februari 2023
Plats: Online på Zoom. En möteslänk skickas ut till anmälda deltagare.
Tid: 13.00-14.30

Anmälan: Anmäl dig via denna länk senast kl. 12.00, 22 februari 2023.

Länk till sessionen skickas efter att anmälningstiden har gått ut.

Om utlysningen
Svenska institutet arbetar för att stärka Sveriges relationer och utveckla samarbeten med länderna runt Östersjön och i vårt närområde. SI Baltic Sea Neighbourhood Programme är ett program som finansierar projekt i vilka svenska organisationer arbetar med gränsöverskridande utmaningar och möjligheter tillsammans med organisationer från EU-länderna runt Östersjön och länder i EU:s Östliga partnerskap. Det finns två olika typer av bidrag: såddfinansiering och samarbetsprojekt. Utlysningen stänger 2 mars 2023. Du hittar instruktionen för programmet och ansökningsmaterial på programmets hemsida.